huende
Üzem
Üzem
Projektek
Pénzügy
Személyügy
+36 30 738 4588 Szongoth László - Üzemvezető szongoth.laszlo@bepe.hu
+36 30 520 9209 Károlyi Roland - Projektmenedzser karolyi.roland@bepe.hu
+36 96 519 850 Fax: +36 96 519 851 penzugy@bepe.hu
+36 96 519 850 Szijártó Andrea - HR Koordinátor munkaugy@bepe.hu
Tanúsítvány
ISO 9001:2004
A legjobb
#1 Magyarországon
Vevőink sikere,
a sikerünk garanciája!
Kapcsolatfelvétel
Címünk9027 Győr, Égerfa utca 2.
SzolgáltatásRendszer / Fejlesztés

Üdvözöljük a Bepenél!

Dinamikusan fejlődő üzleti vállalkozás vagyunk, forgalmunkat az elmúlt években megháromszoroztuk, rugalmas hozzáállásunknak és minőségi árukészletünknek köszönhetően. Meggyőződésünk, hogy a helyi viszonyok között a flexibilitás az amire üzleti partnereinknek szüksége van, természetesen a megfelelő ár- érték arány elérése mellett.

Folyamatosan nyomon követjük a technika új vívmányait, a gazdasági, jogi környezet alakulását. Árukészletünket illetve szolgáltatási területeinket ezek alapján bővítjük a vevői elvárásoknak megfelelően, doppingként hat ránk az újabb kihívásoknak történő megfelelési vágy.

Fontos számunkra a minőségi kiszolgálás és minőségpolitikánkat is ennek megfelelően frissítjük. Jelenleg is az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint dolgozunk.

Cégünknek Európa új határai és a globális piac miatti követelményekkel is szembe kell néznie, mely a BEPE 2004 Kft-nél abban nyilvánul meg, hogy szem előtt tartjuk a lépésről lépésre történő, ill. a területekhez igazodó fejlesztést.

A BEPE 2004 KFT. többéves nagyiparban szerzett műszaki, termelési és szervezési ismeretekkel rendelkező cég. Célunk a teljes műszaki feladat jó minőségű, gyors megoldása. A mai termelési profil jellemzője a kulcsrakész rendszerek fejlesztése, kivitelezése, szervizelése. A BEPE 2004 Kft. népes alvállalkozók csapatával dolgozik együtt. Az ipari termelő gépek, rendszerek üzemeltetési felügyeletét és későbbi teljes körű szervizelését is készek vagyunk elvállalni. Cégünk koordinálja az alvállalkozókkal való együttműködést, a berendezések üzembe helyezését. Tevékenységünk központjában mindig a megbízó áll. A megbízó elvárásait mindenkor a legjobb tudásunk szerint teljesítsük. A folyamatos eredményesség érdekében célunk, hogy a megbízóink bizalmát a továbbiakban is megőrizzük és az új megbízók kompetens, megbízható partnere lehessünk.

Szándékunk és feladatunk, hogy olyan megoldásokat dolgozunk ki partnereink számára, amelyek növelik a költséghatékonyságot és javítják a jövedelmezőségüket, ezáltal versenyelőnyökhöz juttatva ügyfeleinket.

Vevőink sikere a mi sikereink garanciája!

Bepe 2004 Kft.

Ha Ön vállalkozásának technológiai fejlesztését, korszerűsítését tervezi, új befektetést szeretne megvalósítani, vagy egyszerűen kérdése van az ipari automatizálással ezen belül a levegőtechnikával kapcsolatban, cégünk rendelkezésre áll, szakmai hátterünket és tapasztalatainkat megosztjuk önnel.

Minőségpolitika

Minőségpolitikánkat a legmagasabb színvonalú ügyfél követelményei szerint frissítjük. Az ISO 9001 minőségi szabványoknak megfelelően dolgozunk.

Küldetésünk

Fő célunk, hogy partnereink számára megoldásokat dolgozzunk ki költséghatékonyságuk és jövedelmezőségük javítása érdekében, ezzel valós versenyelőnyt biztosítva számukra.

Levegőtechnika

A sűrített levegő drága energiahordozó, helytelenül alkalmazva költséges energiaforrásnak bizonyul, ezért nem kizárólag termékkel látjuk el partnereinket, hanem széleskörű szolgáltatásokkal is, amely tanácsadásból, szakszerű szervizelésekből, fejlesztési pályázatokból áll, lehetőséget adva az Európai Unió új piaci követelményeihez való felzárkózásához.

Mindig hozzáértően cselekszünk

A BEPE 2004 számos képzett alvállalkozóval működik együtt. Arra is készen állunk, hogy telepítsük, beállítsuk és javítsuk az ipari gépeket, komplex szolgáltatásokat nyújtva partnereink igényei szerint. Cégünk teljes mértékben koordinálja a gépek installálást és az esetleges alvállalkozókkal való együttműködési eljárásokat – kizárólag ügyfeleink érdeklődésére koncentrálva.

Az évek során felhalmozott szakmai tapasztalat az elvárok teljesítését szolgálja. Nagyra értékeljük ügyfeleink bizalmát, mert tudjuk, hogy cégünk sikerének kulcsa az, hogy hosszú távon működjünk együtt partnereinkkel. Ezért mindig hozzáértő módon és hatékonyan cselekszünk, hogy ügyfeleink megbízható partnert találjanak bennünk.